Καζάκης: Αν πάμε ως είμαστε στη Χάγη, θα χάσουμε κι αυτά που δεν έχουμε

Δεν είναι θέμα αμφισβήτησης ΑΟΖ – Υφαλοκρηπίδας από την Τουρκία απλά. Είναι θέμα αμφισβήτησης της ίδιας της κυριαρχίας της Ελλάδας με τους μεγάλους τους γεωπολιτικούς παίκτες ισχύος να κινούνται υπέρ αναθεωρητικών αλλαγών των μέχρι σήμερα γεωπολιτικών σταθερών στην περιοχή μας.

Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης στον 98.4, εκτιμώντας ότι η Τουρκία θα προχωρήσει και σε στρατιωτικές ενέργειες αφού είναι μονόδρομος γιαυτήν η επιλογή της, όπως λέει, να αυξήσει το ζωτικό της χώρο.

Μίλησε ακόμη για την αντίστροφη μέτρηση στην ΕΕ με την αποχώρηση της Αγγλίας και την χειροτέρευση της Ελληνικής Οικονομίας με την «έκρηξη» του δανεισμού της που κατά τον ίδιο θα οδηγήσει σε νέο πρόγραμμα με ακόμα πιο επαχθείς όρους σε βάρος μας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail