Ρωσικά και συριακά μαχητικά λιάνισαν τους τρομοκράτες πριν επιτεθούν κι έκαναν τα τουρκικά τανκς τους παλιοσίδερα


Freepen.gr - Περισσότεροι από 60 τζιχαντιστές σκοτώθηκαν και πολλοί περισσότεροι τραυματίστηκαν σε μια σειρά αεροπορικών επιθέσεων που στόχευσαν τις συγκεντρώσεις τους, καθώς προετοίμαζαν για επίθεση σε έναν από τους άξονες με τον Συριακό Αραβικό Στρατό (SAA) στην ύπαιθρο του Idlib, ανέφερε το Sputnik Arabic.

Μια πηγή στο Τμήμα Ειδικών Δυνάμεων του Συριακού Στρατού (πρώην δυνάμεις Τίγρης) στην ύπαιθρο του Idlib δήλωσε ότι υπήρξαν πληροφορίες για την ετοιμότητα της Ηay'at Tahrir Al-Sham και άλλων τρομοκρατικών ομάδων που υποστηρίζονται από την Τουρκία να επιτεθούν σε θέσεις του Συριακού Στρατού στον δυτικό άξονα της πρόσφατα απελευθερωμένης πόλης Μααράτ Αλ Νουμάν.

Η πηγή δήλωσε ότι τα ρωσικά αεροσκάφη αναγνώρισης παρείχαν πληροφορίες για την επικείμενη επίθεση, καθώς παρακολουθούσαν πλήθη ένοπλων ανδρών με τεθωρακισμένα οχήματα που συγκεντρώνονταν στον άξονα της πόλης Deir Sonbol

Η πηγή έδειξε ότι περίπου 80 ένοπλοι χωρίστηκαν σε 5 ίσες ομάδες και κάθε ένας από αυτούς κινητοποιήθηκε σε έναν από τους άξονες.

Ωστόσο, προτού μπορέσουν να ξεκινήσουν την επίθεση, δέχτηκαν βαρύτατη επίθεση από τις ρωσικές και συριακές αεροπορικές δυνάμεις.

Η πηγή αποκάλυψε ότι περίπου 60 μαχητές σκοτώθηκαν, οι υπόλοιποι τραυματίστηκαν και καταστράφηκαν 8 οχήματα και μηχανισμοί, συμπεριλαμβανομένων των τουρκικών τεθωρακισμένων οχημάτων, τα οποία παραδόθηκαν από τον τουρκικό στρατό στις ένοπλες ομάδες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail