Η Συρία αποναρκοθετεί το Σαρακίμπ και η Τουρκία απειλεί τους πάντες

Freepen.gr - Οι μονάδες του Συριακού Αραβικού Στρατού εισήλθαν την Πέμπτη στη στρατηγική πόλη Sarakeb στην ανατολική ύπαιθρο του Idleb από πολλές κατευθύνσεις και ξεκίνησαν επιχειρήσεις αποναρκοθέτησης. Ο δημοσιογράφος SANA δήλωσε ότι οι μονάδες του Στρατού εισήλθαν στην πόλη από τις τέσσερις κατευθύνσεις, αφού σφίγγανε τον κλοιό γύρω από την πόλη.

Την ίδια στιγμή, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλουτ Τσαβούσογλου δήλωσε την Πέμπτη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Μπακού ότι η Άγκυρα θα δώσει μια σκληρή απάντηση στις συνεχιζόμενες συγκρούσεις στη Συρία, για τις οποίες η Τουρκία κατηγορεί για τη Δαμασκό.

"Η υπομονή μας έχει επίσης τα όριά της. Αν συνεχιστούν οι επιθέσεις του καθεστώτος (η συριακή κυβέρνηση, σύμφωνα με την Τουρκία), δεν θα σταματήσουμε, η αντίδρασή μας θα είναι σκληρή", δήλωσε ο Τούρκος ανώτερος διπλωμάτης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail