Δείτε τους Ρώσους να καταστρέφουν και τουρκικά Μ-60 Sabra στη Συρία

Freepen.gr - Νέο βίντεο κυκλοφόρησε την Παρασκευή που παρουσιάζει τη ρωσική Πολεμική Αεροπορία σε δράση εναντίον των υποστηριζόμενων από την Τουρκία μαχητών στο ανατολική Idlib χθες.

Στο βίντεο, η ρωσική Πολεμική Αεροπορία εξουδετερώνει τους υποστηριζόμενους από την Τουρκία μαχητές και στη συνέχεια καταστρέφει τα οχήματά τους κοντά στην πόλη Nayrab.

Η ρωσική επίθεση αποδείχθηκε τελικά καταστροφική για τους τρομοκράτες καθώς τελικά αναγκάστηκαν να τερματίσουν την επίθεσή τους και να υποχωρήσουν προς τις προηγούμενες γραμμές τους.

Σύμφωνα με παρατηρητές, οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές κατέστρεψαν το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού των τρομοκρατών, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων τουρκικών στρατιωτικών Μ-60 Sabra MBTs.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail