Άλλοι 5 Τούρκοι στρατιώτες νεκροί στη Συρία: Λύνεται και το μυστήριο με το μεγάλο κονβόι

Freepen.gr - Τουλάχιστον πέντε Τούρκοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο στην πόλη Taftanaz σε επίθεση του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA)  στο βόρειο Idlib.

Δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για αεροπορική επίθεση ή βομβαρδισμό πυροβολικού.  Ωστόσο στη βάση έχουν αναπτυχθεί αρκετοί Τούρκοι στρατιωτικοί σύμφωνα με το almasdarnews.


Επίσης οι τρομοκράτες πραγματοποίησαν σήμερα μεγάλη επίθεση στο Σαρακίμπ επιδιώκοντας την ανακατάληψή του δίχως μέχρι στιγμής ιδιαίτερη επιτυχία. Προφανώς αυτό μπορεί να αποτελεί και την εξήγηση του μεγάλου στρατιωτικού κονβόι των Τούρκων των περασμένων ημερών. Οι δυνάμεις των τρομοκρατών και των Τούρκων έχουν προωθηθεί στη Σαρμίν δυτικά του Σαρακίμπ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail