Σύμβουλος του Ερντογάν: «Πολεμήσαμε 16 φορές τη Ρωσία στο παρελθόν, θα το κάνουμε και πάλι»

Freepen.gr - Ένα μέλος ενός σώματος εμπειρογνωμόνων που συμβουλεύει τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπαινίχθηκε ότι η Άγκυρα είναι έτοιμη να πάει σε πόλεμο με τη Ρωσία μετά την κλιμάκωση των εντάσεων στην επαρχία του Idlib της Συρίας τις τελευταίες 24 ώρες.

Συγκεκριμένα, ο Mesut Hakki Casin, μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας και Εξωτερικής Πολιτικής της Τουρκίας που συμβουλεύει τον Ερντογάν, έκανε τις παρατηρήσεις του λίγο μετά το θάνατο δεκάδων Τούρκων στρατιωτών σε αεροπορική επιδρομή στην επαρχία Idlib.

«Έχουμε πολεμήσει με τη Ρωσία 16 φορές στο παρελθόν, και θα την καταπολεμήσουμε και πάλι» ανέφερε ο αξιωματούχος ενώ επεσήμανε τον σημαντικό μουσουλμανικό πληθυσμό της Ρωσίας ισχυριζόμενος ότι η χώρα "θα σπάσει από μέσα" σε περίπτωση που ξεσπάσει ένοπλη σύγκρουση μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail