Πούτιν: Όσο είμαι πρόεδρος, δεν υπάρχει γονιός 1 και 2, αλλά μαμά και μπαμπάς

With First Deputy Chief of Staff of the Presidential Executive Office Sergei Kiriyenko (left) and Aide to the President – Head of the Presidential State-Legal Directorate Larisa Brychyova at the meeting with the working group on drafting proposals for amendments to the Constitution.
Freepen.gr - Μια συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη υπό την προεδρία του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν σχετικά με την τροποποίηση του Ρωσικού Συντάγματος με αντικείμενο διάφορες προτεινόμενες αλλαγές σε θέματα από την προστασία των παραδοσιακών αξιών μέχρι την πυρηνική ενέργεια.

Στη συνάντηση, ορισμένα μέλη της ομάδας έδωσαν τις δικές τους ιδέες για τροποποιήσεις στον Πούτιν, όπως αναφέρει το Associated Press.

Ένα μέλος πρότεινε τη διεύρυνση του τι ορίζεται ως οικογένεια. Το σύνταγμα ορίζει ως οικογένεια την ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας, μια θέση σύμφωνη με την άποψη του Πούτιν.




Ο Πούτιν δήλωσε ότι η προτεινόμενη διατύπωση παραβιάζει τα δικαιώματα των μονογονεϊκών οικογενειών ενώ επιβεβαίωσε την έντονη αποδοκιμασία του για τους ομοφυλόφιλους γονείς.

"Εφ 'όσον παραμένω πρόεδρος, δεν θα υπάρξουν γονέας αριθ. 1 και γονέας αριθ. 1", είπε. «Θα υπάρχει μια μαμά και ένας μπαμπάς».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail