Τρέχουν ασταμάτητα ο SAA και οι "Τίγρεις" στο Ιντλίμπ: Λευκή πετσέτα από τους πάτρωνες των τρομοκρατών

Freepen.gr - Ταχύτατη είναι η προέλαση του Συριακού Στρατού υπό την ηγεσία της 25ης Διεύθυνσης Δυνάμεων Ειδικών Αποστολών, ευρύτερα γνωστοί με το προηγούμενο όνομά τους, ως Δυνάμεις του Τίγρη. Με τη σύνδρομη της Ρωσικής και Συριακής Αεροπορίας που χτυπούν ασταμάτητα τις δυνάμεις των τρομοκρατών στο Ιντλίμπ, ο Στρατός βρίσκεται πολύ κοντά στην περικύκλωση της Ma’arat Al-Nu’man που ήταν ο πρώτος στρατηγικός στόχος της τρέχουσας φάσης της επιχείρησης "Αυγή του Ιντλίμπ".



Ο Συριακός Στρατός έχει πλέον οπτική επαφή με την πόλη ενώ ήδη διεξάγονται αεροπορικές επιθέσεις στο Saraqib που βρίσκεται βόρεια της Ma’arat Al-Nu’man και ανατολικά της πόλης του Idlib. Άνετα μπορεί να μιλήσει κανείς για λευκή πετσέτα από τους πάτρωνες των ισλαμιστών και συγκεκριμένα της Αγκυρας, η οποία διαμαρτύρεται αλλά μέχρι ένα σημείο.


Σύμφωνα με μια πηγή από το Idlib του almasdarnews, η 25η Διεύθυνση Δυνάμεων Ειδικών Αποστολών του Συριακού Αραβικού Στρατού βρίσκεται πλέον σε απόσταση 13χλμ. από το Saraqib αφού κατέλαβε αρκετές πόλεις ανατολικά του Ma'arat Al-Nu'man στο ανατολικό Idlib.

Το Saraqib, το οποίο βρίσκεται στο βορειοανατολικό Idlib, είναι από καιρό ένα βασικό σημείο κατά μήκος της εθνικής οδού Aleppo-Idlib (M-5), καθώς χρησίμευε ως κέντρο διανομής για τις δυνάμεις των ανταρτών που υποστηρίζονται από την τζιχαντιστές και την Τουρκία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail