LNA: "Η Τουρκία στέλνει ισλαμιστές μέσω Λιβύης στην Ευρώπη - Για αυτό σας μίλησε για τρομοκρατία ο Ερντογάν"

Freepen.gr - Η Τουρκία μπερδεύει Σύριους μαχητές με τους επιβαίνοντες μετανάστες σε σκάφη με προορισμό την Ευρώπη σε συντονισμό με τους διακινητές στην Τρίπολη, δήλωσε στο Libyan Address Journal ο επικεφαλής των μέσων μαζικής ενημέρωσης στο Εθνικό Στρατό της Λιβύης (LNA), Ταξίαρχος Khaled Al-Mahjoub.

Ο αξιωματούχος του LNA επιβεβαίωσε ότι η Τουρκία, έστειλε περισσότερους από 2.000 μαχητές στην Τρίπολη από τη Συρία και πως άρχισε να στέλνει μαχητές μαζί με Αφρικανούς μετανάστες στην Ευρώπη.

Ο Al-Mahjoub επιβεβαίωσε ότι οι πρόσφατες παρατηρήσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι σύμφωνες με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει το LNA.

Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Politico το Σάββατο, ο Ερντογάν προειδοποίησε την Ευρώπη ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει νέες απειλές από τρομοκρατικές οργανώσεις, εάν υποχωρούσε η κυβέρνηση της εθνικής συμφωνίας που εδρεύει στην Τρίπολη με επικεφαλής τον Fayez al-Sarraj.

Αυτές οι απειλές αντικατοπτρίζουν την ιδεολογία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην οποία ο Ερντογάν θεωρείται κάτι σαν γενικός γραμματέας της" δήλωσε ο Al-Mahjoub στο The Libyan Address Journal.

"Σύμφωνα με τις πηγές πληροφοριών του LNA, ο πρώτος γύρος Σύριων μαχητών, συμπεριλαμβανομένων 10 μελών ISIS, έχουν ήδη φτάσει στην Ευρώπη μαζί με αφρικανούς μετανάστες", ανέφερε.

"Αυτός είναι ένας κίνδυνος για την ασφάλεια της Ευρώπης που πρέπει να την υποχρεώνει να στηρίξει τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης για να εξασφαλίσει και να σταθεροποιήσει τη χώρα, ειδικά στην Τρίπολη, όπου η εμπορία ανθρώπων είναι ενεργή υπό την κυριαρχία των τρομοκρατών και των στρατιωτικών δυνάμεων του ISIS".

Είναι απολύτως λογικό ο Ερντογάν να...προφητεύει δείνα και τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη. Το είχε κάνει και πριν μερικά χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι όταν εξασφάλισε χρηματοδότηση για τους πρόσφυγες, σταμάτησαν ξαφνικά και τα μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα. Όταν ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές πως θα ανοίξει τις μεταναστευτικές ροές, ομολογεί πλαγίως ότι αυτός είναι η κεφαλή της παράνομης μετανάστευσης και φυσικά γνωρίζει πολύ καλά ποιους ανθρώπους στέλνει κάθε φορά προς την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα.  

Αν λοιπόν τα πράγματα  δεν εξελιχθούν καλά για τα συμφέροντά του στο Βερολίνο, μήπως θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα τρομοκρατικό χτύπημα σε ευρωπαϊκό έδαφος;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail