Βελόπουλος για East Med: υπογράψατε για αγωγό με αρχή αλλά χωρίς κατάληξη


Με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ για τον αγωγό East Med η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:

Όταν ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ μιλούσε για αυτά που συμβαίνουν σήμερα, το 2007 η Νέα Δημοκρατία δεν άκουγε, ενώ τώρα πραγματοποιεί μία φιέστα, στην οποία μας λένε από που θα ξεκινήσει ο αγωγός, αλλά δε μας λένε που θα καταλήξει. Ενώ η συμμετοχή της Ιταλίας στην συμφωνία κρίνεται απαραίτητη, αφού εκεί θα καταλήξει ο αγωγός, η γειτονική χώρα μας "στέλνει" μόνο "ευχολόγια" για την επιτυχία του έργου, δίχως όμως να βρίσκεται κάποιος αντιπρόσωπος της σήμερα στην Ελλάδα!

Δηλαδή, υπογράφεται η έναρξη του έργου, χωρίς να ξέρουμε την κατάληξη αυτού. Χωρίς, δηλαδή, την Ιταλία! Την ίδια ώρα, η συμμετοχή της Αιγύπτου -που είναι η μισή αρχή του έργου- γίνεται έντονα αντιληπτό πως δεν υπάρχει!

Καλές οι φιέστες, αλλά κάποιοι πρέπει να βάλουν ένα τέλος στα "επικοινωνιακά πυροτεχνήματα" της Νέας Δημοκρατίας και να κάνουν πραγματικό έργο!


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail