Μόνο ντροπή κύριε Μητσοτάκη: Τα κλινοσκεπάσματα της ελεημοσύνης


JayMantri / pixabay
Είμαι οργισμένος, είμαι πικραμένος,νιώθω ότι μου πήραν ως πολίτη το τελευταίο ψήγμα αξιοπρέπειας που μου είχε μείνει. Κι ας λείπω 5 χρόνια απο αυτή τη χώρα. Θλίβομαι καθημερινά με όσα διαβάζω ότι συνεχίζουν να γίνονται στη χώρα μου ή με αυτά που για πρώτη φορά γίνονται και δείχνουν την κατάντια, το θλιβερό σημείο που μας έχουν πάει οι μνημονιακές κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων.

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Μαζί με τις μνημονιακές κυβερνήσεις βάζω και τη δική σας κε Μητσοτάκη, αυτή που αν δεν ήταν τα 4 1/2 χρόνια διακυβέρνησης του Σύριζα, θα βλέπατε πολιτικό στασίδι ξανά με τηλεσκόπιο μόνο.

Πανηγυρίζετε επειδή οι εφοπλιστές δίνοντας ελεημοσύνη στο μπατιρημένο κράτος αντικαθιστούν τα φθαρμένα κλινοσκεπάσματα των νοσοκομείων επειδή τάχα όπως λέτε ο έλληνας ασθενής θα νιώσει ένα αίσθημα αξιοπρέπειας με ένα καινούργιο σεντόνι. Λάθος κάνετε κύριε Μητσοτάκη. Ο ελληνικός λαός, ο έλληνας φορολογούμενος, αυτός που πάντα πληρώνει και δεν παίρνει τίποτα σε αντάλλαγμα ή όταν του δίνει το κράτος πίσω λίγα ψίχουλα, είναι απο ελεημοσύνες πλουσίων, έχει αξιοπρέπεια. ¨Ο κάθε φτωχός πολίτης αυτού του κράτους έχει τόση αξιοπρέπεια που δεν την φτάνουν όλες μαζί συνολικά οι αξιοπρέπειες των πολιτικών. 

Δεν χρειαζόμαστε καινούργια σεντόνια κύριε Μητσοτάκη. Καινούργιους πολιτικούς χρειαζόμαστε, έντιμους, με πραγματικό ήθος και φιλότιμο,όχι σαν τους παλιούς που μας κατάντησαν σε αυτό το χάλι. 

Που θα βρεθούν θα μου πείτε;

Όπου βρέθηκαν πριν λίγες μέρες και τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ να δώσετε για κλινοσκεπάσματα των εποίκων που καταφθάνουν στα νησιά.

Δε θα μπώ στον πειρασμό να προσθέσω τα κονδύλια που διέθεσε το υπουργείο εθνικής άμυνας για κλινοσκεπάσματα που αντί να προστατεύει τα σύνορά μας ανέλαβε το ρόλο της καμαριέρας των μεταναστών. Μπορεί όμως να το κάνει ο καθένας και να βγάλει τα συμπεράσματά του.



https://diavgeia.gov.gr/search?advanced&query=q:%22%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD%22&page=0&fq=organizationUid:%226%22&sort=recent

Το δικό μου συμπέρασμα πάντως, εκεί που έχω καταλήξει, είναι να ντρέπομαι.
Ντρέπομαι για λογαριασμό σας και για λογαριασμό των προηγούμενων μνημονιακών αρχόντων γιατί κάποιος πρέπει να ντρέπεται σε αυτή τη χώρα και αφού εσείς είστε περήφανοι για την κατάντια μας και πανηγυρίζετε για αυτήν, δεν μένει παρά να ντρεπόμαστε εμείς οι απλοί πολίτες, όχι για μάς αλλά για λογαριασμό σας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail