Ήχησαν τα πρώτα καμπανάκια στη ΝΔ: Παραίτηση κεντρικού στελέχους στη Λέσβο ελέω μεταναστευτικού

Freepen.gr - Με ανακοίνωση που απέστελλε στα τοπικά ΜΜΕ ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Στρατής Καραγεωργίου ανακοίνωσε την παραίτηση του. Συγκεκριμένα η δήλωση αναφέρει: «Μετά από έξι χρόνια ως Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου είμαι στη δυσάρεστη θέση να παραιτηθώ από τη θέση αυτή, διαφωνώντας με τις ενέργειες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας όσον αφορά το νησί της Λέσβου.Ευχαριστώ τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας για τη στήριξη τους, παραμένω απλό μέλος του κόμματος».

Είναι μάλλον προφανές ότι η πραγματικότητα αρχίζει πλέον να υπερνικά την κομματική τοποθέτηση, της οποίας η υπεράσπιση από ένα σημείο και μετά, όταν τα πράγματα είναι ζοφερά δεν μπορεί να συνεχίζεται. Αν μάλιστα ισχύει η λαϊκή ρήση ότι το θέμα είναι να γίνει η αρχή, τότε στην κυβέρνηση θα πρέπει να προβληματιστούν περισσότερο ως προς τους χειρισμούς τους στο μεταναστευτικό, που ήταν κι αυτό βασική αιτία εκλογής της ΝΔ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail