Ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής με ορατό τον κίνδυνο μιας Χάγης

Επιχειρηματίες που περισσότερο ενδιαφέρονται για την μεγάλη μοιρασιά της οικονομικής πίτας στην χώρα, μετατρέπουν τους οπαδούς ομάδων που αγοράζουν σε «στρατούς» πίεσης για τα συμφέροντα τους, μεταβάλλοντας το πολιτικό προσωπικό σε «τροχονόμο» των συμφερόντων τους, λέει στον 98.4 ο νομικός σε ανώτατα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια Πέτρος Μηλιαράκης.

Την ώρα που η πολιτική και εθνική ενότητα, όπως είπε θα έπρεπε να ασχολείται με το πώς θα αποφευχθεί η παγίδα που στήνεται από την Τουρκία και όχι μόνο, με το να συρθεί η Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων ή σε ένα διεθνές δικαστήριο όπως στην Χάγη, εκχωρώντας δικά της κυριαρχικά δικαιώματα ή ακόμη χειρότερα κυριαρχία, στο όνομα του εξευμενισμού που διαχρονικά απέτυχε ως πολιτική επιλογή έναντι της Τουρκίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail