Με τις ΗΠΑ ένα παράξενο πράγμα: Πάμε να μας κεράσουν και στο τέλος πληρώνουμε το λογαριασμό;

Ένα παράξενο πράγμα συμβαίνει με τις ΗΠΑ. Πάμε κάθε φορά να μας κεράσουν και στο τέλος πληρώνουμε το λογαριασμό πανάκριβης παραγγελίας. Όταν πήγε ο Αλέξης Τσίπρας, όχι μόνο δεν έφερε τίποτε στην Ελλάδα, αλλά ο Τραμπ μπροστά του καμάρωνε για την αναβάθμιση των F-16, η οποία ακόμη περιμένουμε να ξεκινήσει.

Του Στρατή Μαζίδη

Τώρα πήγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα επιχειρήματα περί πυλώνα σταθερότητας και το γεγονός πως οι ΗΠΑ έχουν μετατρέψει τη χώρα σε απέραντη βάση και προκεχωρημένο φυλάκιο απέναντι στη Ρωσία και τη Μέση Ανατολή, ήταν μερικά όπλα στη φαρέτρα του μπας και πάρουμε καναδυό αντιτορπιλικά ή καταδρομικά 30ετιας.

Τελικά μαθαίνουμε πως αφού τελειώσουμε με τα F-16, θα ξαναπληρώσουμε το λογαριασμό για να προμηθευτούμε μια μοίρα μαχητικών αεροσκαφών F-35. Δεδομένης της ετήσιας βοήθειας αρκετών δις που παρέχουν κάθε χρόνο οι ΗΠΑ στο Ισραήλ, θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει ότι για να τους δώσουμε όσα μας ζητούν, θα έπρεπε να είχαμε πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι μας εξασφαλίζοντας δωρεάν αυτά που χρειαζόμαστε ή μισθώνοντας αντίστοιχα τις υποδομές που παρέχουμε.

Πώς γίνεται να πηγαίνουμε κάθε φορά στις ΗΠΑ με σκοπό να μας κεράσουν και τελικά να πληρώνουμε στο τέλος έναν πανάκριβο λογαριασμό;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail