Ο Ζαγοράκης κάνει επανάστα για την μΠΑΟΚάρα και γαργάρα για τη Μακεδονία

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης υπήρξε ένας καλός ποδοσφαιριστής. Διακρίθηκε κατά βάση με τον ΠΑΟΚ, τη Λέστερ και την ΑΕΚ. Ήταν ο αρχηγός της εθνικής ομάδας το 2004. Αργότερα ενεπλάκη στα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Μέχρι εδώ όλα καλά. Τα παράδοξα ξεκινούν αργότερα.

Του Στρατή Μαζίδη

Μέρος ενός σταρ σύστεμ που ενίοτε βολιδοσκοπείται κι αξιοποιείται προς άγραν ψήφων, ο κ. Ζαγοράκης συμπεριελήφθη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ το 2014. Τα κριτήρια του Αντώνη Σαμαρά για να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο ίσως ήταν οι...παραστάσεις του πρώην ποδοσφαιριστή από διεθνείς αγώνες. 

Το παράδοξο είναι ότι ο Ζαγοράκης το 2014 έλαβε 193.271 σταυρούς ενώ το 2015 απέσπασε 195.264 που σημαίνει πως ο κόσμος τον επιβράβευσε για την παρουσία του στην Ευρωβουλή, που προσωπικά μου διαφεύγει.

Αυτός λοιπόν ο ευρωβουλευτής δε βρήκε ένα λόγο να ανεξαρτητοποιηθεί πχ για τη Μακεδονία βλέποντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διατηρεί ανέπαφη τη Συμφωνία των Πρεσπών μην κάνοντας απολύτως τίποτε για να τη βελτιώσει, όπως έλεγε προεκλογικά.

Για την μπάλα όμως, την μΠΑΟΚάρα [με την οποία δεν έχω απολύτως τίποτε, απεναντίας ανέκαθεν μου ήταν πάντα συμπαθέστατη ομάδα] ήταν ικανός και πρόθυμος να ανεξαρτητοποιηθεί. Βέβαια θα μου πείτε ότι μπορεί ένας ευρωβουλευτής να ψηφίζεται για να προωθεί τα συμφέροντα της χώρας στο ευρωκοινοβούλιο, όμως ο Ζαγοράκης ψηφίστηκε ως επί το πλείστον ελέω ΠΑΟΚ.

Πάρα ταύτα συνελήφθη σε θέση οφ σάιντ. Ο Κυριάκος δε μασά από εκβιασμούς, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Για να είμαστε όμως σωστοί όπως απεδείχθη δε μασά από εκβιασμούς μεγεθών που δε φοβάται. Ο Ζαγοράκης βγήκε οφ σάιντ στις Βρυξέλλες. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης με τις εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλων και ένα τηλεοπτικό σταθμό είναι εδώ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail