Επιχείρηση της Αιγυπτιακής Αστυνομίας στο Anadolu στο Κάιρο: Πήρε 4 προς άγνωστη κατεύθυνση

PHOTO: Sözcü
Freepen.gr - Η αιγυπτιακή αστυνομία εισέβαλε την Τρίτη το βράδυ στο γραφείο του τουρκικού κρατικού πρακτορείου Anadolu του Καΐρου και συνέλαβε τέσσερις υπαλλήλους.

Οι κρατούμενοι, ένας από αυτούς Τούρκος πολίτης, μεταφέρθηκαν σε μια άγνωστη τοποθεσία, σύμφωνα με τις αναφορές.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας δημοσίευσε μια δήλωση την Τετάρτη καταδικάζοντας την επιδρομή και ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των τεσσάρων εργαζομένων.

Το υπουργείο περιέγραψε την επιδρομή ως "πράξη παρενόχλησης και εκφοβισμού κατά του τουρκικού Τύπου" [εδώ γελάμε].

"Αυτή η πράξη που διεξάγεται εναντίον του ΑΑ [υπηρεσία Τύπου Anadolu] αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά όχι μόνο την αρνητική προσέγγιση της αιγυπτιακής διοίκησης έναντι της ελευθερίας του Τύπου, αλλά και τη σοβαρή της κατάσταση όσον αφορά τη δημοκρατία και τη διαφάνεια" [εδώ γελάμε ακόμη περισσότερο].

"Οι δυτικές χώρες, οι οποίες φαίνεται να είναι ευαίσθητες σε θέματα όπως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η ελευθερία έκφρασης, συμμετέχουν σε αυτή την απερίσκεπτη στάση καθώς αγνοούν τις παραβιάσεις αυτές από την Αίγυπτο".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail