Όλη η παρακμή των ΜΜΕ για τα εθνικά θέματα σ' ένα βίντεο: Μήπως να ετοιμάσουμε λαμπρή υποδοχή στο Γιαβούζ;

Freepen.gr - Παρακολουθήστε το παρακάτω απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και ακούστε προσεκτικά τι λένε οι πανελίστες δημοσιογράφοι και πως δημιουργείται το κλίμα για την Ελλάδα του αύριο με άλλους κατοίκους και διαφορετικά σύνορα. Κανείς φυσικά δεν είναι υπέρ του πολέμου αλλά αυτή ακριβώς η στάση είναι που θα μας οδηγήσει σε αυτόν με μαθηματική ακρίβεια και σε πλήρη καταστροφή.

Κι έχουν τεράστια ευθύνη όλοι αυτοί οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης που βγαίνουν από τα ρούχα τους για το Δημόσιο, το να μη γίνουν απολύσεις όσων δε χρειάζονται, τα επιδόματα και τις συντάξεις αλλά χρόνια τώρα δε λένε κουβέντα για την ενίσχυση της άμυνας της χώρας.

Φτάσαμε στο σημείο ο Βελόπουλος των τελοπόν και των Sukhoi έναντι εν μέρει φρούτων και λαχανικών [όπως έκανε η Ινδονησία κι ακόμη περιμένει τα αεροσκάφη] να εμφανίζεται σήμερα ως ο εκπρόσωπος της κοινής λογικής.

Στις δύσκολες μάλιστα ερωτήσεις που δέχθηκαν, δεν απάντησαν γιατί ήταν...παγίδα!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail