Κώστας Μπακογιάννης: «Η πολυπολιτισμικότητα είναι Πλούτος, είναι Δύναμη…»

«Η πολυπολιτισμικότητα είναι Πλούτος, είναι Δύναμη…». Τάδε έφη ο φιλελεύθερος Κώστας Μπακογιάννης για την ένταξη των «ανθρώπινων κοινοτήτων» (μεταναστών) της Αθήνας (βίντεο: από 55" έως 1'& 31") στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών, ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ πριν εκλεγεί με άνεση Δήμαρχος Αθηναίων.

Όταν η επιστήμη «σηκώνει τα χέρια» για την ευθυκρισία των ψηφοφόρων, περιττεύει και κάθε σχολιασμός! Αρκεί μόνο η υπενθύμιση ότι:

α) ο κ. Κώστας Μπακογιάννης, από τα πιο προβεβλημένα ονόματα των ελληνικών ελίτ και γόνος μεγάλης πολιτικής οικογένειας που τον προορίζει για «μεγάλα πράγματα», εξελέγη στο β΄ γύρο Δήμαρχος Αθηναίων με 65,25% (42,65 % στον α΄ γύρο), αν και με μια εξευτελιστική για τις δημοκρατίες εκλογική συμμετοχή του 33% και

β) η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων του απορρίπτουν κάθετα τα πολυπολιτισμικά «ιδεώδη» του κου Μπακογιάννη, αλλά και της «αποκομμένης» από την ελληνική κοινωνία ελίτ.

Βασίλης Στοϊλόπουλος

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail