Ακάρ και Σάρατζ συζήτησαν στη Ντόχα τα σκοτεινά σχέδιά τους σε βάρος της Ελλάδας και των Λίβυων

Arif Akdoğan
Freepen.gr - Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Hulusi Akar και ο επικεφαλής της Εθνικής Συμφωνίας (GNA) της Λιβύης, Fayez al-Sarraj, συζήτησαν το Σάββατο σχετικά με τις πρόσφατες συμφωνίες θαλάσσιας οριοθέτησης και στρατιωτικής συνεργασίας  στο 19ο φόρουμ της Ντόχα που πραγματοποιήθηκε στο Κατάρ, σημειώνει η yenisafak.com.

Μετά τη συμφωνία για τη στρατιωτική συνεργασία, ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πρόσφατα ότι η Άγκυρα ενδέχεται να εξετάσει την αποστολή στρατευμάτων στη Λιβύη, εάν η κυβέρνηση της Λιβύης υποβάλει ένα τέτοιο αίτημα.

Για την ώρα η Αγκυρα φαίνεται να έχει εντείνει τις αποστολές πολεμικού υλικού και εξοπλισμού στις δυνάμεις της GNA η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στο φάσμα της ολοκληρωτικής κατάρρευσης. 

Ακάρ και Σάρατζ συζήτησαν στη Ντόχα τα σκοτεινά σχέδιά τους σε βάρος της Ελλάδας και των Λίβυων αφού η Αγκυρα αποσκοπεί σε μια ακρωτηριασμένη γείτονα και ένα ισλαμικό εξαρτημένο από αυτήν προτεκτοράτο στο νότο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail