"Ξαφνική" τουρκική επίθεση σκοτώνει αρκετούς στρατιώτες του Συριακού Στρατού στη βόρεια Ράκκα - Γιατί συνέβη

Freepen.gr - Ο τουρκικός στρατός διεξήγαγε χθες βαριά επίθεση στις θέσεις του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) στη βόρεια ύπαιθρο της επαρχίας της Al-Raqqa. Σύμφωνα με πληροφορίες του almasdarnews.com, ο τουρκικός στρατός έπληξε με βαριά πυρά τις θέσεις του Συριακού Στρατού κοντά στην πόλη Al-Fatseh, η οποία βρίσκεται στην ύπαιθρο της Ayn Issa.

Αρκετοί στρατιώτες σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν και δύο οχήματα καταστράφηκαν ως αποτέλεσμα της επίθεσης αυτής από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.  Το almasdarnews σημειώνει πως ο λόγος για την επίθεση του τουρκικού στρατού δενείναι ακόμα γνωστός. Ωστόσο υπάρχει μια εικόνα που ίσως τον εξηγεί. Είχαν προηγηθεί σφοδρές μάχες του Στρατού με τους μισθοφόρους της Αγκυρας στην περιοχή.



Να θυμίσουμε επίσης τις πρόσφατες επιθετικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού άμυνας, Χ. Ακάρ όσον αφορά τις 12 θέσεις παρατήρησης στο Ιντλίμπ, δύο εκ των οποίων είναι ήδη περικυκλωμένες και προσπερασμένες, πως ο τουρκικός στρατός δε θα τις εγκαταλείψει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail