Κυριάκο πέτυχες στο 4μηνο να στη λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα ελληνοτουρκικά: Σκληρή ανακοίνωση για τα ΜΟΕ με Τουρκία

Freepen.gr - Μόλις μία ημέρα πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν και οι κυβερνητικές παλινδρομήσεις συνεχίζονται. Ενώ το μεσημέρι ανέφεραν τα ΜΜΕ πως υπήρχαν διαρροές από το ΥΠΕΘΑ για “πάγωμα” των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία, διαψεύστηκαν στη συνέχεια με άλλες διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου, που λένε ότι οι συζητήσεις θα γίνουν κανονικά.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ:

Παραμονή της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνει πάγωμα των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία και λίγες ώρες αργότερα από το Μέγαρο Μαξίμου διαρρέεται σε ΜΜΕ ότι το ΥΠΕΘΑ έχει μαύρα μεσάνυχτα και ότι τα ΜΟΕ συνεχίζονται κανονικά.

Αυτή δυστυχώς δεν είναι εικόνα σοβαρής κυβέρνησης.

Τα εθνικά θέματα και ιδίως οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τη χειρίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τέτοια πρωτοφανή ανευθυνότητα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail