140 επιδρομές σε 72 ώρες σημαίνει ότι πλησιάζει η ώρα μηδέν για τους φίλους της Τουρκίας στο Ιντλίμπ

Freepen.gr - Η ώρα μηδέν πλησιάζει γρήγορα για τα στρατεύματα του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) στη νότια ύπαιθρο του κατεχόμενου τμήματος στην επαρχία του Idlib, καθώς προετοιμάζονται να ξεκινήσουν την πολυαναμενόμενη επόμενη φάση της.

Αναφερόμενο σε μια πηγή του Συριακού Στρατού, το Al-Watan σημειώνει ότι η επίθεση θα μπορούσε να ξεκινήσει οποιαδήποτε στιγμή τις επόμενες ημέρες, η οποία συμπίπτει με τις πρόσφατες αναφορές ενισχύσεων που φθάνουν στο μέτωπο.

Το άρθρο ανέφερε ότι οι ομάδες πυροβολικού του Συριακού Αραβικού Στρατού και οι Ρώσοι ομολόγοι τους έχουν ήδη ξεκινήσει μια ισχυρή επίθεση στις θέσεις των τρομοκρατών στο νότιο Idlib, με τις περισσότερες αεροπορικές επιδρομές να επικεντρώνονται στον άξονα Ma'arat - Al-Nu'man.

"Αυτή η μάχη θα είναι αποφασιστική για την απελευθέρωση του Idlib και της υπαίθρου του από την τρομοκρατική οργάνωση Jabhat Al-Nusra και τους συμμάχους της" υπογραμμίζει το δημοσίευμα.


Με επικεφαλής τη ρωσική αεροπορική μοίρα στο αεροδρόμιο Hmeimim της Λατάκιας, οι δύο αεροπορικές δυνάμεις Ρωσίας και Συρίας εξαπέλυσαν πάνω από 140 αεροπορικές επιδρομές τις τελευταίες 72 ώρες στην περιοχή.

Με τις αυξημένες αεροπορικές επιδρομές και τις νέες ενισχύσεις, ο Συριακός Στρατός πιθανότατα θα ξεκινήσει αυτή την επίθεση τις επόμενες ημέρες, ίσως και λίγο μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail