Η Ρωσία είναι έτοιμη να παραδώσει τόσο Su-35 όσο και Su-57 στην Τουρκία



Marina Lystseva/TASS
Freepen.gr - Η Ρωσία είναι έτοιμη να παραδώσει στην Τουρκία τόσο μαχητικά Su-35 4++ γενιάς όσο και πέμπτης γενιάς Su-57, δήλωσε τη Δευτέρα στο Dubai Airshow 2019 o επικεφαλής της κρατικής εταιρείας υψηλής τεχνολογίας Rostec Σεργκέι Τσεμέζοφ, αναφέρει το TASS.

«Έχουμε κάνει τις προτάσεις μας προς την Τουρκία και προσφέρουμε τα Su-35. Μέχρι στιγμής, σκέφτονται γι 'αυτό, όταν αποφασίσουν, θα είμαστε έτοιμοι για την πώληση, ενώ η βιομηχανία είναι έτοιμη να παράγει τόσο Su-57 όσο και Su-35", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, απαντώντας στην αντίστοιχη ερώτηση.

Το Su-35 είναι ένας ρωσικό μαχητικό πολλαπλών αποστολών 4 ++ με εξαιρετική ευελιξία και το
Su-57 είναι ένας μαχητικό πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς σχεδιασμένο να καταστρέφει όλους τους στόχους, αέρος, εδάφους και ναυτικούς. Το Su-57 διαθέτει τεχνολογία stealth με ευρεία χρήση σύνθετων υλικών, μπορεί να αναπτύξει υπερηχητική ταχύτητα και εξοπλίζεται με τον πιο προηγμένο ραδιο-ηλεκτρονικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου ενός ισχυρού υπολογιστή επί του σκάφους .
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail