Τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά: Ο SAA στο πιο απόμακρο μέρος της Συρίας και δίπλα αλλά όχι μέσα στα πετρέλαια

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) ολοκλήρωσε την Πέμπτη την ανάπτυξή του στα σύνορα μεταξύ Συρίας και Τουρκίας μετά την άφιξή του στην περιοχή Al-Malikiyah στο βορειο-ανατολικό άκρο της χώρας στην επαρχία της Al-Hasakah.

Ο Συριακός Στρατός ανέπτυξε δυνάμεις και στο στο τελευταίο σημείο στην περιοχή Al-Malikiyah, η οποία βρίσκεται στην πόλη Ayn Dewar κοντά στα τουρκικά σύνορα. Ο ανταποκριτής του SANA δήλωσε ότι ο Στρατός πλέον έχει αναπτυχθεί σε μια γραμμή 200 χλμ που ξεκινά από την πόλη Al-Jowadiya και καταλήγει στην al-Malikiyah.

Ως αποτέλεσμα αυτής της εξάπλωσης, ο Αραβικός Στρατός της Συρίας βρίσκεται πλέον να έχει οπτική επαφή με τα κοιτάσματα πετρελαίου Rmeilan κοντά στο πέρασμα του Al-Younsiyah.

Ωστόσο, ενώ οι συριακές δυνάμεις βρίσκονται κοντά στα πετρέλαια Rmeilan, δεν έχουν τον έλεγχο αυτής της περιοχής, επειδή οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ αναπτύσσονται επί του παρόντος σε αυτόν τον τομέα κατέχοντας παράνομα τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail