Khordad-15: Το νέο σύστημα αεράμυνας του Ιράν ένας ακόμη πονοκέφαλος για τις ΗΠΑ

Freepen.gr - Ένα ακόμη ιρανικό σύστημα αεράμυνας, το Khordad-15, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, δοκιμάστηκε επιτυχώς την Παρασκευή κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης στην επαρχία Samnan, σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο Mehr.

Το νέο σύστημα πυραυλικής άμυνας είναι σε θέση να ανιχνεύει διάφορους στόχους, συμπεριλαμβανομένων στρατιωτικών αεροσκαφών και drones. Αυτό το νέο σύστημα πυραύλων μπορεί να εντοπίσει εχθρικά αεροσκάφη σε απόσταση μέχρι και 150 χιλιομέτρων και να τα ακολουθήσει μέχρι και 120 χιλιόμετρα.


Το σύστημα είναι επίσης ικανό να ανιχνεύει θολόμενους στόχους σε ακτίνα 85 χιλιομέτρων και να χτυπά σε απόσταση 45 χιλιομέτρων. Επιπλέον, μπορεί να παρακολουθεί ταυτόχρονα έξι στόχους.

Οι κινήσεις του αμυντικού συστήματος επιτρέπουν στο στρατιωτικό προσωπικό να προετοιμάσει την αεράμυνα για να χτυπήσει στόχους σε λιγότερο από 5 λεπτά.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail