Νορβηγική σημαία παραδόθηκε στις φλόγες στο Πακιστάν και προτροπές εξαφάνισης των Νορβηγών

Freepen.gr - Η καύση του Κορανίου που συνέβη κατά τη διάρκεια μιας συγκέντωσης της Stop Islamisation of Norway (SIAN) προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον μουσουλμανικό κόσμο. Ενώ η Τουρκία και το Ιράν εξέδωσαν επίσημες καταδίκες τους, η νορβηγική σημαία παραδόθηκε κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Καράτσι, παράλληλα με τη σημαία των ΗΠΑ, ανέφερε ο νορβηγικός εθνικός τηλεοπτικός σταθμός NRK.

Hashtags όπως #Boycottnorway και #Norwayattackonislam συγκεντρώνουν δυναμική στο Twitter, μαζί με παροτρύνσεις για να εξοντωθεί το σκανδιναβικό έθνος για την αντιληπτή έλλειψη σεβασμού της θρησκείας.

Η Νορβηγή πρωθυπουργός Erna Solberg δέχθηκε πολλά σχόλια σχετικά με το Κοράνι που καίει στη σελίδα της στο Instagram, ακόμη και σε φαινομενικά άσχετες αναρτήσεις, όπως για το ποδόσφαιρο των γυναικών.

Η Trude Måseide, επικεφαλής των επικοινωνιών στο υπουργείο Εξωτερικών, δήλωσε ότι οι αρχές παρακολουθούν στενά την κατάσταση και λαμβάνει αποστάσεις από την καύση σημαίας.



Να θυμίσουμε τη δημοσίευσή μας για το πως η Νορβηγία αποτελεί οικονομικό στυλοβάτη του Πακιστάν καθώς υπάρχει μεγάλη πακιστανική κοινότητα από τη Kharian που διαβιεί στην σκανδιναβική χώρα επωφελούμενη κι από τις παροχές του κράτους που τους επιτρέπει να διασφαλίζουν ένα υψηλότατο επίπεδο ζωής για τις οικογένειές τους στην πατρίδα τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail