Παραμένουμε αδιόρθωτοι: Λαθρέμπορος ναρκωτικών και ληστής-πιστολέρο εξαφανίστηκαν μετά από άδεια!

Freepen.gr - Η αυτοκτονική τακτική της χορήγησης αδειών σε σκληρούς εγκληματίες συνεχίζεται. Έχει ιδιαίτερη σημασία η τακτική παρακολούθηση του αστυνομικού δελτίου διότι θα δει κανείς σε τακτική βάση την έκδοση ανακοινώσεων για αναζήτηση φυλακισμένων που τους χορηγήθηκε άδεια και φυσικά...εξαφανίστηκαν. Άλλωστε το έχουμε ξαναπεί, εγκληματίες είναι όχι ηλίθιοι.

Τι θα συμβεί σε περίπτωση πχ εγκληματικής ενέργειας, τραυματισμού ή ακόμη φόνου από εγκληματίες οι οποίοι υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν στη φυλακή αλλά το "έσκασαν" χάρη στην άδεια; Τι θα συμβεί σε περίπτωση συμπλοκής με αστυνομικούς οι οποίοι χάρη σε αυτό το νόμο που προβλέπει άδειες, καλούνται με κίνδυνο της ζωής τους να ξανασυλλάβουν τα ίδια άτομα;

Ακολουθούν δύο φρέσκιες σχετικές ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ, η οποία μέσα σε όλα τα άλλα πρέπει να ξανακυνηγά κι όσους έπιασε:

Από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται 47χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κρατούνταν στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού Φθιώτιδας και χθες, 12 Νοεμβρίου 2019, δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει.

Ο προαναφερόμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακίνηση ναρκωτικών και χρήση πλαστού εγγράφου. 

+++++

Από τις αστυνομικές Αρχές αναζητείται 39χρονος ημεδαπός, που κρατείτο στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας και χθες (11-11-2019) δεν επέστρεψε έπειτα από άδεια που είχε λάβει.

Ο προαναφερόμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail