Σα να έχει στηθεί ένας ιδιότυπος διαγωνισμός: ποιος θα προσβάλλει περισσότερο το ελληνικό αίσθημα

Φαίνεται πως η κατάντια μας έχει ακόμα πολύ βάθος, μέχρι να φτάσει στον πάτο του εξευτελισμού. Μοιάζει σα να έχει στηθεί ένας ιδιότυπος διαγωνισμός μεταξύ των πολιτικών, για το ποιος θα πει τη μεγαλύτερη μαλ...κία, ποιος θα κάνει την πιο ανθελληνική ατάκα, ποιος θα προσβάλλει περισσότερο το ελληνικό αίσθημα, ποιος θα εξευτελίσει τα ιερά του λαού, ποιος θα καταστρέψει καλύτερα το πτωχευμένο κράτος και ποιος θα εξαφανίσει το ελληνικό έθνος. Δίκαια αναρωτιέται κανείς, μιας και πρόκειται για διαγωνισμό ανθελληνικότητας, ποιος να είναι άραγε ο αγωνοθέτης και ποιος ο "χορηγός" του; Διότι, για να σκίζονται τόσο πολύ να του φανούν αρεστοί, θα υπάρχουν και "βραβεία" μεγάλα για τις υπηρεσίες τους.


Πολιτικοί από όλο το φάσμα. Προσωπικά δεν εκπλήσσομαι. Από νεαρή ηλικία έχω αντιληφθεί, ότι στην ουσία δεν υπάρχει Δεξιά-Αριστερά, αλλά μόνο στο μυαλό ορισμένων, που επιμένουν σε αναχρονισμούς του προηγούμενου αιώνα. Ωστόσο, το σύστημα αυτό έχει ανάγκη από την ύπαρξη του διαχωρισμού αυτού, προκειμένου να κυβερνά, διαιρώντας τον κυρίαρχο λαό σε φατρίες, που έτσι κατάντησε κοινοβουλευτικός δούλος.

Η τελευταία περίπτωση εθνομηδενιστικής ρητορείας προέρχεται πάλι από την δήθεν "Δεξιά" (αλλού τα κακαρίσματα-ΣΥΡΙΖΑ και αλλού γεννούν οι κότες -ΝΔ) και συγκεκριμένα από την νέα υφυπουργό κα Δόμνα Μιχαηλίδου της Ν.Δ, η οποία μίλησε για "μια τυραννική μειοψηφία στο μεταναστευτικό"!, αναφορικά με αυτούς που διαμαρτύρονται για τον εποικισμό της χώρας.

Κάνει δηλαδή πως δεν καταλαβαίνει, ότι η μειοψηφία στην οποία αναφέρθηκε, είναι η ίδια πλειοψηφία που είχε εκλέξει στις 7/7 την κυβέρνηση της και την ίδια ως βουλευτή για να μπει μια τάξη στον αποικισμό και την καταστροφή της χώρας. Αυτά υπόσχονταν προεκλογικά στους ψηφοφόρους και για αυτό καταψηφίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι απέραντη λοιπόν, η εκ μέρους της θρασύτητα στο να αποκαλεί σημερινή "μειοψηφία" την χθεσινή πλειοψηφία που την ψήφισε για όλα αυτά που έχει αθετήσει! Δεν μπορεί όμως να κρύψει την αλήθεια με τα διαφανή ψέμματα της. Η μειοψηφία που λέει, είναι στην πραγματικότητα μια πλειοψηφία συντριπτική τόσο, που ξεπερνάει και την αντίθεση στη συμφωνία της Πρέσπας, άνω δηλαδή του 80%. Τόσο θα έβγαινε, αν γινόταν αύριο δημοψήφισμα και ας είναι όλα τα ΜΜΕ στην υπηρεσία της προπαγάνδας τους. Το σύστημα το γνωρίζει και έχει πανικοβληθεί, διότι όλα κρέμονται από μια κλωστή και εξαρτώνται από απίθανους παράγοντες. Δηλώσεις όπως αυτή της Μιχαηλίδου, είναι εκδηλώσεις ανησυχίας, προσπάθεια καθησυχασμού και σκόπιμης παραπλάνησης.

Όσον αφορά την ίδια, είναι τραγική η μετάπτωση μιας ωραίας μορφής στο επίπεδο της καρικατούρας. Όταν η εσωτερική ασχήμια βγαίνει ξαφνικά και καλύπτει την εξωτερική ομορφιά του προσώπου, τότε η ομορφιά αυτή μαραίνεται για πάντα. Αυτήν την αίσθηση φθοράς μου άφησε η δήλωση της....
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail