Μόνο στην Ελλάδα: Ο Κικίλιας από τη μια κυνηγά το τσιγάρο κι από την άλλη σκέπτεται να το "επιδοτήσει" πλαγίως

Freepen.gr - Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα και ευτυχώς που δημοσιεύονται στις υπηρεσιακές ιστοσελίδες γιατί φαντάζουν απίστευτα. Από τη μια έχουμε την εφαρμογή του σκληρού αντικαπνιστικού νόμου από το υπουργείο Υγείας και από την άλλη ο υπουργός στην εκπομπή "Αταίριαστοι" του ΣΚΑΙ δήλωσε ότι η κυβέρνηση σκέπτεται να επιδοτήσει την αγορά θερμαστρών από τα καταστήματα για να μπορούν να...καπνίζουν οι θαμώνες.

Δηλάδη από τη μια θα κόβει πρόστιμα και από την άλλη θα επιδοτεί ή έστω θα υποβοηθά το κάπνισμα το οποίο υποτίθεται πως καταπολεμά.

Το σχετικό απόσπασμα από την ιστοσελίδα του υπουργείου:

Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Μια χαρά μέσα θα τραγουδάει και ο Αντώνης και όλοι. Πάμε στις καφετέριες. Οι καφετέριες έχουν ανοιχτές δομές έξω. Μην κοροϊδευόμαστε. Έχουνε πτυσσόμενη τέντα και τζάμια.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Το καλοκαίρι. Το χειμώνα;

Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Έξω θα τα ανοίγουν, αν θέλουν να καπνίζουν. Μέσα δεν θα καπνίζουν. Το Υπουργείο Υγείας και η κυβέρνηση θα σκεφτεί να επιδοτήσει και θερμάστρες για το έξω.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα επιδοτήσουν θερμάστρες;

Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Θα σκεφτεί και θα αναλογιστεί το πώς μπορεί να βοηθήσει και τον ιδιωτικό τομέα. Άλλωστε τώρα, κύριε Κούτρα, στην Ελλάδα έχουμε χειμώνα ενάμισι μήνα, δύο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail