Bild: Σύριοι και Αφγανοί επιτέθηκαν με ματσέτες σε ντίσκο στη Γερμανία

Fοtο: Jörg Βergmann
Freepen.gr - Μια ομάδα Αφγανών και Σύριων μεταναστών που είχαν οπλιστεί με ματσέτες επιτέθηκε σε μια ντίσκο σε ένα μικρό γερμανικό χωριό μετά από όταν δύο μέλη της ομάδας δεν τους δόθηκε άδεια να μπουν στο κέντρο από άνθρωπο της ασφάλειας του καταστήματος, αναφέρουν η γερμανική Bild.

Η επίθεση έγινε το Σάββατο το βράδυ περίπου στις 10 μ.μ. στο Trebbin - ένα χωριό με λιγότερους από 10.000 κατοίκους στο ανατολικό γερμανικό κρατίδιο του Βρανδεμβούργου. Αφού δυο από τους μετανάστες απορρίφθηκαν από την είσοδό τους στη ντίσκο, η ομάδα δέκα ανδρών επέστρεψε με μαχαίρια, επιτέθηκε στον πορτιέρη και προσπάθησε να ανοίξουν την πόρτα της ντίσκο.

Σύμφωνα με τον πορτιέρη, οι μετανάστες προσπάθησαν να τον μαχαιρώσουν στο λαιμό με τις ματσέτες τους αλλά ευτυχώς κατόρθωσε να αποφύγει την επίθεση πριν να ξεγλιστρήσει μέσα στη ντίσκο. Οι μετανάστες έπειτα προχώρησαν στην πόρτα, ενώ τρεις μπράβοι την κράτησαν κλειστή με όλη τους τη δύναμη.

Ενώ οι άντρες προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα, μια ακίδα μπήκε στο μάτι ενός θαμώνα, ηλικίας 25 ετών, ο οποίος αργότερα έπρεπε να μεταβεί στα επείγοντα του νοσοκομείου λόγω του τραυματισμού.

Fοtο: Jörg Βergmann

Ο Τομ, ο υπάλληλος που δέχθηκε την επίθεση, μίλησε για τα γεγονότα της νύχτας στην Bild λέγοντας: "Απέτρεψα το χτύπημα με το πάνω μέρος του χεριού μου και τον έσπρωξα πίσω. Έπεσε εναντίον του άλλου, ο οποίος είχε επίσης τραβήξει ένα μαχαίρι. Χρησιμοποιήσαμε τα δευτερόλεπτα για να υποχωρήσουμε και να κλείσουμε την πόρτα. Έπειτα κατέκοψαν και χάραξαν την πόρτα. Προφανώς σχεδίαζαν να πάρουν εκδίκηση. Διαφορετικά, δεν θα είχαν φέρει τα όπλα".

Ο ιδιοκτήτης της ντίσκο, Frank Seifert, δήλωσε ότι δύο από τους μετανάστες "είχαν εκδιωχθεί πριν από δύο εβδομάδες επειδή είχαν αναρριχηθεί πάνω από το φράχτη. Δεν έχουμε τίποτα εναντίον των αιτούντων άσυλο, αλλά όποιος δεν συμπεριφέρεται σωστά, δεν μπορεί να εισέλθει".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail