Αεροπορική ισοπέδωση των τρομοκρατών: Καταιγισμός στο Ιντλίμπ τα τελευταία 24ωρα

Jisr Al-Shughour σήμερα
Freepen.gr - Οι αεροπορικές δυνάμεις της Συρίας και της Ρωσίας εξαπέλυσαν μια τεράστια επίθεση στη δυτική ύπαιθρο του Idlib την Τετάρτη. Σύμφωνα με αναφορές από τη βορειοδυτική Συρία, οι ρωσικές και συριακές αεροπορικές δυνάμεις πραγματοποίησαν αρκετές αεροπορικές επιδρομές στην ύπαιθρο της Jisr Al-Shughour, πλήττοντας αρκετές περιοχές υπό τον έλεγχο του Turkestan Islamic Party, της Hay'at Tahrir Al-Sham και της Hurras Al-Deen.

Οι ρωσικές και συριακές αεροπορικές επιδρομές επικεντρώθηκαν κατά κύριο λόγο στην Jisr Al-Shughour, αλλά πολλές από τιςεπιθέσεις έπληξαν επίσης τις τοποθεσίες των τρομοκρατών που βρίσκονταν στα δυτικά της Λατάκιας.


Αυτή η τελευταία σειρά αεροπορικών επιθέσεων από τις ρωσικές και συριακές αεροπορικές δυνάμεις στο δυτικό Idlib έρχονται σε μια εποχή που ο Συριακός Αραβικός Στρατός (ΣΑΑ) συσσωρεύει τις δυνάμεις του για νέες επιθέσεις στην πεδιάδα του Al-Ghaab και στη βορειοανατολική Λατάκια.

Ο Σύριος Πρόεδρος Μπασάρ αλ Ασαντ δήλωσε πρόσφατα ότι η εκκαθάριση του Ιντλίμπ είναι το κλειδί για το τέλος του πολέμου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail