Δεν αφήνω το σπίτι μου, δε θα με αναγκάσουν μουσουλμάνοι 100 χρόνια μετά να έχω την τύχη των προγόνων του

Ως απόγονη Μικρασιατών από τις οικογένειες και των δύο μου γονιών μου έχω να πω ότι οι δηλώσεις Πέτσα και κάθε Πέτσα που δεν έχει καμία συναίσθηση τί ήταν ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ της Μικράς Ασίας και για τον λόγο αυτό προβαίνει σε συγκρίσεις με τον μουσουλμανικό συφερτό που μπουκάρει στην χώρα είναι ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ για όλους εμάς που είμαστε απόγονοι Μικρασιατών.

Ελένη Παπαδοπούλου

Ο κάθε Πέτσας και ο οποιοσδήποτε δε θα χρησιμοποιεί τους δικούς μου προγόνους, που έφυγαν διωγμένοι και οικογενειακώς αποδεκατισμένοι, οικονομικά κατεστραμμένοι, από αυτούς που ο Πέτσας, ο Θεοδωρικάκος και ο κάθε γελοίος χαϊδεύει, για να δημιουργήσει τις λάθος εντυπώσεις και να προπαγανδίσει τον εποικισμό.

Όποιον αστείο ανιστόρητο γραβατωμένο ξανακούσω να εκμεταλλεύεται τους προγόνους μου και το 1 εκατομμύριο Ελλήνων που ξεριζώθηκε από τις πατρογονικές του εστίες και να τους εξομοιώνει με τα στίφη μουσουλμάνων που ήρθαν εδώ με το έτσι θέλω και είναι απόγονοι και ομόθρησκοι αυτών που τους κατέσφαξαν, θα τον βγάζω στη φόρα.

Αν είχαν μία στάλα επίγνωσης του τί ήταν οι Μικρασιάτες πρόσφυγες και τί έγινε στη Μικρασιατική καταστροφή, τώρα δεν θα άφηναν ούτε έναν από όλους αυτούς που χαϊδεύουν να βρίσκεται στην χώρα.

Αν φωνάζω από την αρχή που ήρθαν όλοι αυτοί σε ημιάγρια κατάσταση και αν δεν έχω φύγει από το σπίτι μου παρά το γεγονός ότι δεν μπορείς πλέον να ζήσεις στην περιοχή, είναι γιατί δε θέλω 100 χρόνια μετά να με αναγκάσουν μουσουλμάνοι να έχω την μοίρα των παππούδων μου και των γιαγιάδων μου.

Μέχρι εδώ. Κάπου πρέπει να υπάρχει και ένα όριο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail