Ανταλλακτικό αυτοκινήτου από το...Τρινιντάντ και Τομπάγκο ενισχυμένο με κοκαΐνη

Συνελήφθη στις 4-10-2019 στη Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 41χρονος αλλοδαπός, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με υπόθεση αποστολής ύποπτου δέματος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο με προορισμό την Αθήνα και αποδέκτη τον 41χρονο, εντοπίσθηκε το εν λόγω δέμα και προέκυψε ότι περιείχε ποσότητα κοκαΐνης.

Ακολούθως και έπειτα από συντονισμένες δράσεις, συνελήφθη ο δράστης εντός ταχυδρομικού καταστήματος, αμέσως μετά την παραλαβή του ταχυδρομικού δέματος.

Στο εσωτερικό του δέματος, βρέθηκε μεταλλικό εξάρτημα αυτοκινήτου, εντός του οποίου υπήρχαν επιμελώς κρυμμένες -4- νάιλον συσκευασίες, περιέχουσες ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους -302- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail