Σύριοι κυβερνητικοί τίμησαν στη Δαμασκό το ΟΧΙ των Ελλήνων: Συγκίνηση για την Ελληνική Κοινότητα

Τα εκατό χρόνια παρουσίας της Ελληνικής Κοινότητας στην Δαμασκό και η Εθνική Γιορτή "ΟΧΙ".

Με τη ευλογία και την παρουσία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αντιοχείας και πάσης Ανατολής κ.κ. Ιωάννη Ί γιόρταζε η Ελληνική Κοινότητα στη Δαμασκό την Εθνική Γιορτή του ΟΧΙ, η οποία συμπίπτει φέτος με τα εκατό χρόνια από την ίδρυση της Κοινότητας.

Στη εκδήλωση παρόντες ήταν: η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα. RIMA QADIRI, ο Πρόεδρος της κοινότητας κ. HABIB SALOUMI, η Βουλευτής κα. AMIRA STEPHANOU, οι Πρόξενοι κ. GEORGE QATINI, κ. AYOUB HANNA, κ. HAZEM DANIEL, τα μέλη της Κοινότητας και πολλοί άλλοι από τους κατοίκους της Δαμασκού.

Μετά τη Δοξολογία, απευθύνθηκε ο Μακαριώτατος στο εκκλησίασμα μιλώντας περί της ισχυρές και ιστορικές σχέσεις που συνδέουν τα δύο κράτη, Συρία και Ελλάδα, από την μία, και το παλαιότατο Πατριαρχείο Αντιοχείας με τη Εκκλησία της Ελλάδος απο την άλλη. Όπως και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά.

Επιτέλους μήπως ήρθε η ώρα να αποκαταστήσουμε τη σχέση μας με τη Συρία; Ως πότε θα επιμείνουμε σε αυτή τη λάθος απόφαση του 2012;

















Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail