Ασαντ και στρατηγός Τίγρης μαζί στην πρώτη γραμμή του Ιντλίμπ: Τα οβιδοβόλα πήραν φωτιά

Freepen.gr - Ο Πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Αλ Ασάντ, επισκέφθηκε χθες την επαρχία του Idlib για να συναντηθεί με τα στρατεύματα και να παρακολουθήσει τις επιτόπιες επιχειρήσεις τους. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Πρόεδρος της Συρίας συναντήθηκε με τον διάσημο στρατιωτικό διοικητή, τον στρατηγό Σουέιλ Αλ-Χασάν, ο οποίος ηγείται της 25ης Ειδικής Διεύθυνσης Δυνάμεων Ειδικών Αποστολών (πρώην Τίγρεις).



Ο Ταξίαρχος ε.α., Ali Maqsoud, στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, δήλωσε ότι η ολοκλήρωση της επιχείρησης στο Idlib από τον Συριακό Αραβικό Στρατό (SAA) και τους συμμάχους του μπορεί να ξεκινήσει οποιαδήποτε στιγμή μετά την επιστροφή του προέδρου Assad από την επίσκεψή του στο νότο της επαρχίας στην έδρα του Δαμάσκο.

Ο ταξίαρχος Maqsoud δήλωσε ότι η επίσκεψη του Bashar al-Assad στα νότια του Idlib φέρνει το μήνυμα της νίκης της Συρίας και επιβεβαιώνει ότι η απόφαση να ξεκινήσει μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση από το Συριακό Στρατό έχει φτάσει στα τελικά στάδια προετοιμασίας.

"Ο Πρόεδρος Assad τόνισε ότι το χάος στη Συρία μπορεί να εξαλειφθεί μόνο με την εξάλειψη των εναπομενόντων τρομοκρατών στο Idlib, που σημαίνει το τέλος αυτού του τρομοκρατικού πολέμου στη Συρία και τη δήλωση μιας αποφασιστικής νίκης της Συρίας μέσω μιας στρατιωτικής επιχείρησης που θα μπορούσε να εξουδετερώσει το τελευταίο από αυτά τα απομεινάρια των συμμοριών".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail