Ιγνατίου: Να μην ξεχνάμε ότι οι κινήσεις της Τουρκίας στη Μεσόγειο εξυπηρετούν τη Ρωσία, όχι το ΝΑΤΟ

Ο ανταποκριτής ελληνικών και κυπριακών ΜΜΕ στην Ουάσιγκτον , Μιχάλης Ιγνατίου, μιλώντας στον 98.4 ανέλυσε την διάσταση Τράμπ με τα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας της χώρας του, που άδειασε ως φαίνεται με μια κίνηση του, αφήνοντας την Τουρκία να εισβάλει στην Βόρειο Συρία σε βάρος των συμμάχων του Κούρδων.

Ο ίδιος εξήγησε πως αν η εισβολή επιβεβαιωθεί στη Βόρειο Συρία, αυτό θα έχει αντίκτυπο σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Μιχάλης Ιγνατίου ανέλυσε επίσης τις Τουρκικές προκλήσεις και τετελεσμένα στην Ανατολική Μεσόγειο και γιατί κατά την γνώμη του Ελλάδα και Κύπρος θα πρέπει να λειτουργήσουν άμεσα στην στρατηγική της αποτροπής.

Επίσης υπογράμμισε ότι οι κινήσεις της Τουρκίας στην περιοχή εξυπηρετούν 100% τη Ρωσία και καθόλου το ΝΑΤΟ σημειώνοντας ότι Αγκυρα και Μόσχα είναι πλέον στρατηγικοί εταίροι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail