Πρέπει να διαλέξουμε: Ή η άμυνα της πατρίδας ή τα χρέη των κρατικοδίαιτων ολιγαρχών

Ή η άμυνα ή τα χρέη των κρατικοδίαιτων ολιγαρχών. Πρώτα από όλα ένας από τους λόγους που μπήκαμε στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ ήταν η προστασία των συνόρων μας. Αν είμαστε μόνοι μας, τότε θα πρέπει να επανεξετάσουμε τους όρους συμμετοχής μας όπως επίσης τις βάσεις που δίνουμε στους Αμερικανούς.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Δεύτερον αν θέλουμε να ενισχύσουμε την άμυνα μας θα πρέπει να σταματήσουμε να πληρώνουμε τράπεζες, για να δίνουν τα λεφτά σε κρατικοδίαιτους ολιγάρχες για να επενδύσουν. Είμαστε παγκόσμιο παράδειγμα ξεφτίλας. Ανεχόμαστε οι κομμένοι μισθοί και συντάξεις να καταλήγουν στις τσέπες ολιγαρχών που πήραν κοψοχρονιά την περιουσία μας για να γίνουν πλουσιότεροι δίνοντας ως αντάλλαγμα μισθούς πεινάς, αν δεν μας χρεώσουν τη χασούρα τους.

Όταν ακούτε για χρέη εκατομμυρίων επιχειρηματιών που διαγράφονται, δε σβήνουν αλλά τα πληρώνουν οι υπόλοιποι Έλληνες. Οι φιλελεύθεροι δήθεν οπαδοί της ελεύθερης αγοράς που ουρλιάζουν όταν σωθεί το σπίτι ενός φουκαρά που του κόπηκε ο μισθός ή η σύνταξη, το βουλώνουν όταν χαρίζονται χρέη εκατομμυρίων σε τζαμπατζήδες.

Τέλος θα πρέπει να βρεθεί κυβέρνηση που να ενδιαφέρεται για τη χώρα, και όχι για τις μίζες. Καταληκτικά μόνο μετά από ερείπια, υπάρχει ελπίδα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail