Ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων δεν είναι εξωτερικός, αλλά εσωτερικός


geralt / pixabay
Το πολιτικό σύστημα έχει βάλει όλες τους τις δυνάμεις για να εξαφανίσει τους Έλληνες, αφού πρώτα τους εξαθλίωσε, τους εξανδραπόδισε και τους εξόρισε.

Ελένη Παπαδοπούλου

Όλη η Βουλή είναι σε γενικές γραμμές ένα μαύρο χάλι, κατώτεροι των περιστάσεων, άνθρωποι στο δικό τους διαφορετικό κόσμο, κολλημένοι στα προνόμια τους, χωρίς καμία συναίσθηση για το εθνικό έργο που πρέπει να επιτελέσουν. Με κορυφαίους ανόητους εκεί μέσα τις ηγεσίες όλων των κομμάτων.

Μετά τον Τσίπρα είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης μετά των συνεργατών που επιτίθενται στα τελευταία εναπομείναντα εγκεφαλικά κύτταρα που μας έχουν απομείνει με τις κοτσάνες κατά ριπάς που εκτοξεύουν και με τις ανθελληνικές τους κορώνες.

Και δεν τους αρκεί αυτή η δολοφονία των εγκεφάλων μας. Θέλουν και την φυσική μας εξόντωση γεμίζοντας τον τόπο μουσουλμάνους και μπάζοντας στην χώρα όποιον του έχει γυαλίσει το γωνιακό οικόπεδο της Ευρώπης και επιθυμεί σπίτι με όλα τα κομφόρ για αυτόν και τα 162 μέλη της οικογένειας του, μαζί με μισθό, τον οποίο θα λαμβάνει ξάπλα.

Οι Μητσοτακαίοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί και ουδείς επιθυμεί να μετατραπεί η Ελλάδα σε μουσουλμανάτο. Το πώς ζει ο Ελληνας στο μουσουλμανάτο είναι ολοφάνερο πλέον στο κέντρο της Αθήνας που θυμίζει την Καμπούλ, στη Μυτιλήνη και σε άλλα μέρη που σηκώνουν τον σταυρό του μαρτυρίου.

Οι ανιστόρητοι Μητσοτακαίοι, που σπούδασαν ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου στο εξωτερικό βγαίνοντας ουσιαστικά αγράμματοι από τα αμερικανοεγγλέζικα πανεπιστήμια, κάτι που δεν μου προξενεί καμία εντύπωση, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι η αντιπαράθεση του ελληνισμού με τους "βαρβάρους" έρχεται από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι γραμμένη στο DNA του Έλληνα, έχει χυθεί για αυτή πολύ αίμα και η ουσία της είναι μία και μοναδική. Η ελευθερία του ανθρώπου απέναντι στον δεσποτισμό, στη δουλικότητα και την υποταγή.

Αν διδαχθήκαμε κάτι μέσα στην ιστορία μας είναι ότι αν θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι ένας δρόμος υπάρχει. Αυτός του αγώνα. Όχι των κλόουν της πολιτικής.

Ο αγώνας του Ελληνα.

Αν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε εθνικά, ας πάτε στο καλό και να έρθει ο επόμενος.

Έχει κόσμο πολύ μέσα η ΝΔ και ο χώρος αυτός. Και δεν χρειάζεται να ζήσουμε εθνική τραγωδία για να πάμε στον επόμενο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail