Ραγδαίες εξελίξεις: Στην Κύπρο εκτάκτως ο Νίκος Δένδιας – Φόβοι για κλιμάκωση της έντασης

Την Κύπρο θα επισκεφθεί εκτάκτως τη Δευτέρα 7/10, ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ενώ η διεθνής κοινότητα εκφράζει φόβους για κλιμάκωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο.

Κατά την παρουσία του στην Κύπρο, ο κ. Δένδιας, σύμφωνα με πληροφορίες από το sigmalive, θα ενημερώσει εκτενώς για τα όσα ειπώθηκαν πίσω από κλειστές πόρτες, κατά την παρουσία του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών στην Αθήνα.

Σκοπός της επίσκεψης είναι και ο συντονισμός Λευκωσίας-Αθήνας υπό το φως των συνεχιζόμενων τουρκικών προκλήσεων και ενόψει του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, στις 14 του μηνός.

Ο κ. Δένδιας θα έχει συναντήσεις με τον ομόλογό του Νίκο Χριστοδουλίδη και τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη στις 18:30 στο Προεδρικό Μέγαρο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail