Μαζί με μπακαλιάρους και γαρίδες ψάρεψε τουρκική σημαία στο Πλωμάρι - Τα παιχνίδια με τα τουρκικά πολεμικά έξω από τη Σμύρνη

Freepen.gr - Ένας καλός φίλος και αναγνώστης της Freepen.gr μας έστειλε την τουρκική σημαία που ψάρεψε μαζί με μπακαλιάρους, γαρίδες και πρόσφυγες (είδος ψαριού) έξω από το Πλωμάρι στα διεθνή ύδατα πριν μερικές ημέρες. 

«Μια από τις πολλές που σηκώνουν και χάνουν οι Τούρκοι από τα ιστία τους» μας διηγείται.

Μας αναφέρει επίσης τι γίνεται μπροστά στον κόλπο της Σμύρνης έξω από την Αλιάγα (γνωστή σε πολλούς από τα διαλυτήρια πλοίων) όπου οι Ελληνες ψαράδες κινούνται στην οριογραμμή πλάι πλάι με τουρκικά πολεμικά. 

«Εκεί να δεις γέλια, σε κοιτάνε μην κάνεις το λάθος» ωστόσο οι Τούρκοι πλέον δεν μπορούν να κάνουν τις δικές τους εξυπνάδες. Τα σκάφη φέρουν το VMS και τα στίγματα πάνε απευθείας στις Βρυξέλλες οπότε δεν μπορούν να επικαλεστούν οι Ελληνες ψαράδες πέρασαν σε τουρκικά ύδατα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail