Η Ρωσία βοηθά την Κίνα στη δημιουργία συστήματος προειδοποίησης πυραυλικής επίθεσης

Freepen.gr - Η Ρωσία βοηθά την Κίνα να δημιουργήσει ένα σύστημα προειδοποίησης για πυραύλους, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε ετήσια σύνοδο του κλαμπ συζητήσεων Valdai την Πέμπτη.

"Δε νομίζω ότι θα αποκαλύψω ένα μεγάλο μυστικό, αυτό θα καταστεί τελικά εμφανές", δήλωσε ο Πούτιν. "Τώρα βοηθάμε τους Κινέζους εταίρους μας να δημιουργήσουν ένα σύστημα προειδοποίησης για πυραύλους, κάτι πολύ σοβαρό, που θα ενισχύσει δραστικά την αμυντική ικανότητα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας". "Ως τώρα, μόνο οι ΗΠΑ και η Ρωσία έχουν τέτοια συστήματα" πρόσθεσε.

Είπε επίσης ότι η Ρωσία και η Κίνα συνεργάζονταν ενεργά κατά μήκος διαφορετικών τομέων - από τον αγροτικό τομέα μέχρι το διάστημα. «Η φιλία και η δουλειά μας δεν στοχεύουν εναντίον κανενός», πρόσθεσε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail