Ξαναχτύπησε ο Τραμπ: Βοηθάμε τους υπέροχους Κούρδους με χρήματα και όπλα, η Τουρκία έχει εύθραυστο νόμισμα

Freepen.gr - Τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με το πράσινο φως που άναψε στον Τούρκο ομόλογό του να μπει στη βόρεια Συρία αλλά και να προβληματίζει την Αγκυρα σημειώνοντας πως η χώρα του στηρίζει τους Κούρδους με όπλα και χρήματα.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Μπορεί να βρισκόμαστε στη διαδικασία της αποχώρησης από τη Συρία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εγκαταλείψαμε τους Κούρδους, οι οποίοι είναι ειδικοί άνθρωποι και υπέροχοι μαχητές. Ομοίως, η σχέση μας με την Τουρκία, ένα σύμμαχο στο ΝΑΤΟ και εμπορικό εταίρο, ήταν πολύ καλή.

Η Τουρκία έχει ήδη ένα μεγάλο κουρδικό πληθυσμό και κατανοεί πλήρως ότι, ενώ έχουμε μόνο 50 στρατιώτες που παραμένουν σε αυτό το τμήμα της Συρίας, και έχουν φύγει οι υπόλοιποι, τυχόν αδικαιολόγητες ή περιττές συγκρούσεις από την Τουρκία θα είναι καταστροφικές για την οικονομία τους και για το πολύ εύθραυστο νόμισμά τους. Βοηθούμε τους κούρδους οικονομικά και με όπλα!





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail