Διαστάσεις ιερού πολέμου δίνει στην εισβολή ο Ερντογάν: Τι συνέβη χθες βράδυ σε Κωνσταντινούπολη και Αδριανούπολη

Mojpe / pixabay
Freepen.gr - Ο Ερντογάν κάνει τα πάντα για να μετατρέψει την τουρκική στρατιωτική εισβολή σε θρησκευτική προπαγάνδα, αναφέρει σε tweet του ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος, Αμπντουλάχ Μποζκούρτ δημοσιεύοντας βίντεο από χθες το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη. Με εντολή της κυβέρνησης, χιλιάδες τζαμιά σε ολόκληρη την πόλη ανέβασαν την ένταση των μεγαφώνων στους μιναρέδες για την προσευχή "Sela" για να υποστηρίξουν την επίθεση της Τουρκίας στη Συρία.



Επίσης στο τέμενος Selimiye της Αδριανούπολης, ο μουφτής έκανε προσευχή για τα τουρκικά στρατεύματα. Αναφέρει ότι ευχαριστεί τον αλλάχ που ο τουρκικός στρατός εισήλθε στη Συρία για να και επιθυμεί προστασία και νίκη για τους στρατιώτες. Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu μετέφερε την είδηση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail