Το 9λεπτο βίντεο του Αδωνι Γεωργιάδη πριν πάει στη ΝΔ: Δεν είναι απλά ποτ πουρί, αλλά μάθημα

Στο youtube έχει δημοσιευθεί ένα βίντεο διάρκειας 9 λεπτών με όλες τις πολιτικές κυβιστήσεις του Αδωνι Γεωργιάδη. Πρόκειται για ένα οπτικό υλικό που πραγματικά θα μπορούσατε να το δείτε το βράδυ σαν κωμωδία όλη η οικογένεια. Όμως δεν είναι κωμωδία.

Του Στρατή Μαζίδη

Είναι πραγματικότητα της πολιτικής. Ο κ. Γεωργιάδης μπορεί να είναι ένας εξαίρετος ιστορικός αλλά ως πολιτικό δύσκολα τον έχεις σε υπόληψη όταν λέει το Α και με το πέρασμα του χρόνου κάνει το Β.

Κάποτε να γελά με το "Μακεδόνα τρόμαρα του πρωθυπουργό" και ύστερα μαζί στο ίδιο κόμμα να χαιρετιούνται. Κάποτε να επευφημεί το βιβλίο του Κώστα Πλεύρη και αργότερα να τα ανασκευάζει.

Το βίντεο του Non PaperTV που ακολουθεί είναι ένα μάθημα πολιτικής για όλους μας. Είναι μια παρακέντηση στο σύστημα και τη βαθιά του νόσο. Είναι η ανάδειξη της αφερεγγυότητας μέσα στο χρόνο. Αποκαλύπτει το πόσο εύκολα ορισμένοι αλλάζουν πρόσωπα και ρητορική. Πως το καλό γίνεται κακό και το αντίστροφο.

Ο Αδωνις εθεωρείτο στις αρχές του 2000 ως σκληροπυρηνικός. Τελικά αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχουν δεξιοί, αριστεροί κ.ο.κ., ει μη μόνο διαφορετική δρόμοι που καταλήγουν στην εξουσία. Ο μόνος διαχωρισμός που μπορεί να γίνει είναι ανάμεσα σε έντιμους πατριώτες πολιτικούς και μη. Χμμ...μπορεί να γίνει;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail