Δηλαδή κ. πρόεδρε των ξενοδόχων, μόνο το 12ευρω και οι κρατήσεις έχουν σημασία;

Γρηγόρης Τάσιος για στέγαση μεταναστών: «Μας πρότειναν 12 ευρώ για κάθε άτομο» - Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη αναφερόμενος στην πρόταση της κυβέρνησης για εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχεία, είπε πως: «Πρέπει να προσέξουμε πως θα κινηθούμε οι ξενοδόχοι».

«Εμείς λέμε ότι θέλουμε να βοηθήσουμε αλλά θέλει προσοχή για να μην χαλάσει το τουριστικό μας προϊόν. Όταν κάποιος θα δει ότι εκεί που έχει κλείσει να κάνει διακοπές, φιλοξενούνται παράτυποι μετανάστες.. ίσως το σκεφτεί», ανέφερε ο Γρηγόρης Τάσιος.

Αναφερόμενος στην πρόταση της κυβέρνησης για το αντίτιμο ανά μετανάστη, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, είπε ότι αυτό βρίσκεται στα 12 ευρώ.

«Θα είναι η διανυκτέρευση χωρίς διατροφή. Προφανώς δεν βγαίνει ένας ξενοδόχος με τόσα λεφτά» είπε, επισημαίνοντας ότι το χειμώνα χρειάζεται και πετρέλαιο και τα ξενοδοχεία έχουν έξοδα κίνησης και αυτά τα χρήματα θα καθυστερήσουν να δοθούν.

Όπως είπε μάλιστα ο κύριος Τάσιος, από ανάλογη εμπειρία, το ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει μετανάστες, την επόμενη ημέρα θέλει ανακαίνιση.

Αντιλαμβανόμαστε τις επιχειρηματικές ανησυχίες του κ. Τάσιου, αλλά μόνο τους ξενοδόχους ως παράλληλα Ελληνες πολίτες τους απασχολεί μόνο το 12ευρω και το τουριστικό προϊόν; Το αύριο αυτού του τόπου και το τι θα προκύψει αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τους προβληματίζει;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail