Τουρκική ρουκέτα σκότωσε 11χρονο παιδί κι έκοψε το πόδι της αδερφής του ενώ έπαιζαν στην αυλή τους

φωτογραφία από επίθεση στην πόλη Derik
Freepen.gr - Τουρκική ρουκέτα στο Qamishli, στη βορειοανατολική Συρία, σκότωσε ένα 11χρονο αγόρι και τραυμάτισε σοβαρά την 8χρονη αδελφή του ενώ έπαιζαν έξω από το σπίτι τους.

Το 11χρονο αγόρι, ο Mohammed Yousef σκοτώθηκε από βομβαρδισμό στην περιοχή Qudurbag του ανατολικού Qamishli την Πέμπτη παίζοντας έξω με την αδελφή του Sara, δήλωσαν οι γείτονες στον δημοσιογράφο του Rudaw.

Η Σάρα τραυματίστηκε με την ίδια έκρηξη - το δεξί πόδι της από το γόνατο και κάτω μετετράπη σε έναν πολτό κρέατος και οστού. Η μητέρα των παιδιών τραυματίστηκε επίσης στην επίθεση.

Στο βίντεο του πρακτορείου που μπορείτε να δείτε εδώ ακούγονται τα κλάματα του παιδιού αλλά και του πατέρα τους.


Το αγοράκι έφτασε ήδη νεκρό καθώς χτυπήθηκε άμεσα στην καρδιά ενώ το κορίτσι υπεβλήθη σε
χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τους γείτονες τα παιδιά έπαιζαν στην αυλή όταν χτυπήθηκε το σπίτι τους.

Η πλέον συγκλονιστική στιγμή του βίντεο είναι όταν και τα δύο παιδιά βρίσκονται πάνω στην ίδια κλίνη στο νοσοκομείο. Το ένα νεκρό και το άλλο ακρωτηριασμένο. Κι όμως λίγη ώρα νωρίτερα έπαιζαν στο σπίτι τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail