Κοίτα κάτι πράγματα: Ο Μπαγκντάντι έγινε βολικά 1000 κομμάτια και κηδεύτηκε στη θάλασσα

Freepen.gr - Οι ΗΠΑ ξεφορτώθηκαν το πτώμα του Αμπού Μπακ Αλ Μπαγκντάντι, λίγες μόνο ώρες μετά την ταχεία εξέταση DNA για την επιβεβαίωση της ταυτότητας του τρομοκράτη, ανέφεραν αξιωματούχοι του Πενταγώνου, προσθέτοντας ότι όλα τα αποδεικτικά στοιχεία της επιδρομής και της ταφής του στη θάλασσα παραμένουν απόρρητα.

Ο στρατηγός Mike Milley, είπε σε μια ενημέρωση ότι το διαμελισμένο σώμα του "χαλίφη" λήφθηκε αμέσως "σε μια ασφαλή εγκατάσταση για να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του με ιατροδικαστικές εξετάσεις DNA" μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης.

Όπως και ο ηγέτης της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικού Κράτους (ISIS / ISIL) κηδεύτηκε στη θάλασσα σύμφωνα με την ισλαμική παράδοση. Ενώ η επιδρομή και οι επακόλουθες διαδικασίες ταυτοποίησης και διάθεσης του σώματος τεκμηριώθηκαν σε πολλές φωτογραφίες και βίντεο, δεν έχουν ακόμη περάσει τη "διαδικασία αποχαρακτηρισμού", σύμφωνα με τον αμερικανικό στρατηγό.

Συνεπώς όποιος διατηρεί αμφιβολίες για την πολλοστή εκτέλεση του Αλ Μπαγκντάντι και την ταχύτητα με την οποία εξελίχθηκαν όλα, θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι να δει [αν δει] το οποίο υλικό δημοσιευθεί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail