Ukraine incorporated! Ή αλλιώς Bidens as usual!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ O ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΡΑΜΠ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Γιώργος Αδαλής

Άλλοι δύο Πρόεδροι των ΗΠΑ έχουν κατηγορηθεί με την διαδικασία του Impeach. Ο Νίξον και ο Κλίντον. Ο τρίτος είναι ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος κατηγορείται ότι παραβίασε το Σύνταγμα των ΗΠΑ και έθεσε σε κίνδυνο την Ασφάλεια της χώρας, όταν αρνήθηκε να δώσει στην Ουκρανία οικονομική βοήθεια 400 εκ. $ και μπλα μπλα μπλα μπλα...

Φαντάζομαι ότι τα έχετε διαβάσει όλα αυτά πια στην ... άκρως ενημερωμένη Ελληνική δημοσιογραφία και στα Ελληνικά ΜΜΕ. Ο Θεός να τα κάνει Ελληνικά δηλαδή, αφού τα ¾ ελέγχονται από τη Γερμανία και το ¼ από την Τουρκία.

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος όμως που οι Δημοκρατικοί σέρνουν τον Τραμπ στηδιαδικασία αυτή;

Πολλοί γνωρίζουν ότι είναι ο αντίπαλός του ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος το 2020, βλέπει να χάνει παταγωδώς τις εκλογές από τον Τραμπ. Αλλοι πιο ψαγμένοι ισχυρίζονται πως επειδή ο Τραμπ είναι ο μοναδικός Πρόεδρος των ΗΠΑ, που ΔΕΝ έχει κάνει ακόμα ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ (!) σε κάποια γωνιά του πλανήτη, τον τρώει το σύστημα της Πολεμικής Βιομηχανίας των ΗΠΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι ο Τζο Μπάιντεν που μας έχει πρήξει τα μέζεα με την κλιματική αλλαγή και ένα σωρό άλλες μπούρδες, έχει κάνει βιλαέτι του την Ουκρανία. Επιθυμεί τον πλήρη έλεγχο της οικονομίας αυτής της χώρας και έχει βάλει στο μάτι τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και τους αγωγούς.

Προσέξτε τώρα: Ο Μπάιντεν δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Ζάμπλουτος και ως πολιτικός διετέλεσε Αντιπρόεδρος με τον Μπαράκ Ομπάμα για 10 χρόνια. Ηταν Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων των ΗΠΑ και το βιογραφικό του καθώς και οι λογαριασμοί του στις τράπεζες είναι μεγάλα!

---> Ξαφνικά λοιπόν το 2014, ο υιός Μπάιντεν, ο Χάντερ Μπάιντεν, το 2014 εντελώς ξαφνικά, τοποθετήθηκε στο Δ.Σ. μιας μεγάλης ουκρανικής εταιρίας που εξάγει φυσικό αέριο. Πρόκειται για την Burisma Holdings Ltd. Με μισθό 50.000$ το ΜΗΝΑ! Μάλιστα στην Ουκρανία υπάρχει ένα τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο με έναν Εισαγγελέα και τους Μπάιντενς το οποίο δεν έχει διερευνηθεί ακόμα. <---- br="">
<---- br="">
Κι ενώ στην ουσία ΑΝ υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων, αυτή αφορά στον Μπάιντεν και τις μπίζνες του γιού του Χάντερ (σ.σ. κυνηγός) στην Ουκρανία, αντί να διερευνήσουν τι κονόμα πέφτει εκεί, βάζουν τους Δημοκρατικούς να θέσουν σε ισχύ τη διαδικασία Impeach και να καθαιρέσουν τον Τραμπ γιατί δεν έδωσε την ... 400σάρα στους Ουκρανούς!

Πρόκειται στην ουσία, για έναν πολυεπίπεδο εκβιασμό στην καρδιά του Λευκού Οίκου από τον Μπάιντεν, ο οποίος επιχειρεί να εξουδετερώσει την πολιτική Τραμπ απέναντι σε Ουκρανία - Γερμανία - Τουρκία και να λάβει ταυτόχρονα χρηματοδότηση η Ουκρανία κάτι που θα τον βοηθήσει αφάνταστα. Παράλληλα ροκανίζει την καρέκλα του Τραμπ εν όψει των εκλογών με τη διαδικασία impeach λέγοντάς του «απόσυρε τις κυρώσεις στην Ουκρανία, να αποσύρω τη διαδικασία έκπτωσής σου από το αξίωμα του Προέδρου»!

Αυτά σας τα λέω:
<---- br="">
- πρώτον για να αποφύγετε την πλύση εγκεφάλου από τα ομπαμικά ΜΜΕ εδώ στην Ελλάδα,
- δεύτερον για να δείτε ότι το Φυσικό Αέριο ως μπίζνα παίζεται παντού και
- τρίτον, ότι αυτοί οι εκβιασμοί δε γίνονται μόνο στην Ελλάδα…

Και σταματώ εδώ με την υπόσχεση ότι θα επανέλθω γιατί έμαθα ότι οι μπίζνες του Μπάιντεν, γοητεύουν ακόμα και Ελληνες Ομογενείς πολιτικούς των ΗΠΑ (Δημοκρατικούς), που θέλουν σώνει και καλά να μας μπλέξουν σε μια περιπέτεια που ο μόνος που θα ωφεληθεί είναι ο Ερντογάν και η Τουρκία!

ΥΓ. δεν έχει γιατί δεν τελείωσα...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail