Κλαψουρίζει η Αγκυρα για τρόμαξαν οι Τουρκάλες της Muratpaşa Belediyespor από τους ΠΑΟΚτζήδες στη Βέροια

Freepen.gr - Η Τουρκία στις 17 Σεπτεμβρίου καταδίκασε την κακομεταχείριση ενός τουρκικού αθλητικού συλλόγου κατά τη διάρκεια ενός διεθνούς αγώνα χάντμπολ στην Ελλάδα, αναφέρει η hurriyetdailynews.com.

Στις 13 Σεπτεμβρίου, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ Muratpaşa Belediyespor αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου EHF στη Βέροια.

Οι διευθυντές της τουρκικής ομάδας δήλωσαν ότι οι ελληνικές αρχές δεν επέτρεψαν να κρεμαστεί η τουρκική σημαία στο Φιλίππειο, παρά το ότι η ελληνική σημαία κρεμόταν στο τείχος της σάλας.



Ξεχωριστά, οι Έλληνες οπαδοί προχώρησαν σε λεκτικές επιθέσεις κατά της τουρκικής ομάδας.

Ο υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της Τουρκίας Μεχμέτ Κασαπόγλου καταδίκασε τα γεγονότα:

"Δεν είναι αποδεκτή η συμπεριφορά προς την ομάδα χάντμπολ γυναικών της Muratpaşa Belediyespor. Η κακή συμπεριφορά και οι επιθέσεις στην ομάδα μας δεν είναι ποτέ συμβατές με το ειρηνικό και φιλικό πνεύμα του αθλήματος".



Ο Τούρκος αξιωματούχος δήλωσε ότι παραβιάζεται το πνεύμα του διεθνούς διαγωνισμού με το ότι δεν επέτρεψαν οι υπεύθυνει να αναρτηθεί και η τουρκική σημαία και καθώς η τουρκική ομάδα ήταν εκτεθειμένη στη βαριά παρενόχληση και τις επιθέσεις των οπαδών της αντίπαλης ομάδας.

Η Τουρκία θα ξεκινήσει μια νομική διαδικασία κατά του συμβάντος, πρόσθεσε ο Κασαπόγλου.

Ωστόσο ο κ. Κασάπογλου μιας και είναι θιασώτης του αθλητικού πνεύματος, μπορεί να μας πει δύο κουβέντες και για τον αγώνα της ΑΕΚ στην Τραπεζούντα ή του ΟΣΦΠ στην Κωνσταντινούπολη;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail