Το Ισραήλ θα εκμοντερνίσει MiG-29 με νέα όπλα και δυνατότητες!

Ukrainian MiG-29 fighter
Freepen.gr - Έντεκα από τους μαχητικά MiG-29 της Ουκρανίας θα μπορούσαν να οπλιστούν με προηγμένα όπλα μαζί με την απόκτηση νέων δυνατοτήτων λόγω της προσφοράς του Ισραήλ για εκσυγχρονισμό του αεροσκάφους ρωσικής προέλευσης με συνολικό κόστος 440 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με έκθεση που επικαλείται το defenseworld.net.

"Τα σκάφη θα λάβουν ριζικά νέες δυνατότητες και τα πιο πρόσφατα όπλα για πόλεμο στον αέρα. Οι αναβαθμίσεις θα μπορούσαν να κοστίσουν περίπου 440 εκατομμύρια δολάρια, στα 40 εκατομμύρια δολάρια ανά μαχητικό", ανέφερε μια πηγή στο Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας στις 28 Αυγούστου.

"Η ισραηλινή εταιρεία Elbit Systems θα μπορούσε να αναλάβει αυτές τις αναβαθμίσεις", πρόσθεσε η πηγή που ανέφερε επίσης ότι η σύμβαση δεν έχει ακόμη υπογραφεί και ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Israel to Modernise Ukrainian MiG-29 Jets for $440M
Polish Air Force MiG-29

Η Πολωνία φαίνεται επίσης να εξετάζει την αναβάθμιση των MiG-29 από την Ουκρανία με κόστος περίπου 1 εκατομμυρίου δολαρίων ανά jet. Τα έργα εκσυγχρονισμού θα πραγματοποιηθούν στον  σταθμό επισκευής αεροσκαφών του Lviv.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail